Arrangementen

Workshop Leer Make Up Aanbrengen

Het blijkt voor veel meiden, dames ondanks heel veel tips uit bladen en tijdschriften van professionals toch nog vaak moeilijk om make – up aan te brengen.

Dagelijkse vragen die voorbij kunnen komen zijn:

 • Hoe breng ik snel een mooie make – up aan?
 • Hoe krijg ik een egale huid?
 • Hoe blijft mijn lipstick langer zitten?
 • Waarom een foundation?
 • Wat zijn de mooiste kleuren voor mij?
 • Hoe breng je een eyeliner aan?
 • Hoe en waar breng je blush aan?
 • Hoe kun je natuurlijk camoufleren?

Wil je er ook leuk en representatief uit zien? Of wil je een persoonlijk make – up advies?

Meld je dan nu aan voor een uitgebreide Leer Make Up Aanbrengen demonstratie. In een groep van 3 – 10 personen. Volg je de demonstratie op een zelf gekozen tijdstip. Tijdens deze demonstratie word er 1 persoon uit het publiek opgemaakt. De anderen uit het publiek zullen toekijken. Je krijgt een hoop nuttige informatie.

Hoeveel ervaring je hebt maakt niet uit. Bijvoorbeeld zal je leren hoe jij jezelf op een mooie natuurlijke wijze kan opmaken. Iedereen krijgt passende make – up tips en je leert de nieuwste make – up trends toe te passen. Handig want zo ben je altijd op de hoogte van alle nieuwste trends.

Aantal: Een groep van 3 t/m 10 personen. Wil je gebruik maken van eventuele kleinere of grotere gezelschappen? Vraag naar de mogelijkheden.

Kosten: De uitgebreide demonstratie zal variëren van 60 t/m 90 minuten. Totaalprijs € 100,- per groep.

Locatie: De demonstratie wordt gehouden in de studio van  Make – Up Matters zelf. Make – Up Matters heeft 10 instructeurs/docenten. Er is altijd wel iets te regelen. Er is de mogelijkheid om de demonstratie op locatie te houden. Meer informatie nodig? Vraag naar de mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden?  Kom en Beleef De Nieuwe Stad! Deze bijzonder leuke demonstratie is extra geweldig met een rondleiding in en om De Nieuwe stad! Vraag ons gerust naar onze mogelijkheden. Wij staan graag voor jullie klaar!

Innovatie & Inspiratie Arrangement

Dirk Kaan: nummer 2 Winnaar Gouden Parel Amersfoort 2015. Elke organisatie wil vernieuwen, want stilstand is achteruit gang en dat weet u als geen ander! Alleen hoe komt u en uw medewerkers aan innovatie en inspiratie…? Precies: Bij ons in De Nieuwe Stad!   ‘Alleen in een vernieuwende omgeving kun je innovatief zijn. Zo kun je alleen in een inspiratie-volle omgeving geïnspireerd raken. Vernieuwde bevlogenheid noemen wij dat’.

Deze innovatieve micro stad is de plek voor inspiratie en innovatie! Hoe kan het ook anders. Deze historisch omgeving  is volop in verandering. Vroeger een oud industrie gebied, nu een vernieuwde en creatieve plek waar veel gebeurd. Daarom is dit de juiste plek voor een Innovatie & Inspiratie Arrangement!

Hoe ziet zo’n arrangement eruit?

 • Ontvangst en welkom bij ons in De Nieuwe Stad met koffie/thee en een lokale verrassing
 • Presentatie van Inspiratie speaker Dirk Kaan: ‘Look different and imaginair’.
 • Rondleiding door deze innovatieve en inspirerende omgeving.
 • Ruimte voor eigen invuling. Wij kunnen u helpen met meer inspiratie en extra mogelijkheden.

Prijs: € 499,00 exl. BTW voor maximaal 29 personen. Meer inspiraties en meer opties tegen een schappelijke meerprijs!   RESERVEER NU !

Vergader Arrangement in De Nieuwe stad

U wilt een vergaderruimte huren in Amersfoort met audiovisuele apparatuur?
U verwacht koffie, thee, frisdrank en vers fruit?
U zoekt bovendien een centrale, per auto en OV goed bereikbare vergaderlocatie? 

Hebben wij allemaal voor u. Maar de ruimte die wij bieden is ook eigenwijs, sfeervol en uniek! Dat zorgt ervoor dat uw bijeenkomst de deelnemers bijblijft. Of het nu om een vergadering, conferentie, coaching sessie, presentatie of teambuilding gaat, laat Amersfoortvergaderen.nl uw programma omlijsten met een authentieke sfeerbeleving. De deelnemers zullen nog lang over de meeting napraten!

Uw bijzondere vergaderruimte in De Nieuwe Stad

De prijzen zijn per dag met verse koffie en vers fruit: € 275,00 excl. BTW. Een alles in 1 prijs.

Opties:

 • Rondleiding in De Nieuwe Stad. Veel mensen krijgen meer input en inspiratie na onze rondleiding door dit bijzondere gebied. Deze duurt een half uur en dat voor maar € 50,00 excl. BTW !
 • Lunch bij Hoog Vuur voor € € 10,50 p.p. excl. BTW.

Deze opties zijn erg gewild en maakt van elke vergadering een belevenis! Vraag vrijblijvend naar al onze mogelijkheden! 

Beleef De Nieuwe Stad is lid van de Blauwe Paraplu Coöperatie U.A.  Oude Fabriekstraat  7 3812NR Amersfoort

 

Kvk: 61806331

BTW-nr: 1725.09.853.1B01

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Beleef de Nieuwe Stad